• U bent hier:

Onze producten

Api
Saint-Gobain API ontwikkelt en produceert plafond ophangsystemen voor de interieurbouw. Kwaliteitssystemen die functioneel, maatvast, rigide en gemakkelijk aan te brengen zijn.
Meer informatie

Armstrong
Armstrong mineraal plafond assortiment voor Nederland zorgt voor een verbetering van het akoestische comfort in kantoren, scholen, ziekenhuizen.
Meer informatie


BN International
BN INternational is een toonaangevend bedrijf op het gebied van vinyl bekledingsmaterialen.
Meer informatie


Dingemans
Dingemans Elementenbouw is al bijna 30 jaar de producent van profielen voor de bouw. In de loop van de jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot één van de toonaangevende bedrijven in de sector.
Meer informatie

Ecophon
Specialist in akoestische plafondpanelen, wanddecoraties en een uitgebreid assortiment in plafondplaten. O.a. Ecophon Hygiene, toepasbaar in grootkeukens, voedingsmiddelenindustrie, slachterijen, laboratoria, brouwerijen, chemische en farmaceutische industrie, ziekenhuizen, operatiekamers.
Meer informatie


Gyproc
Gyproc Metal Stud® is een begrip als het gaat om wand- en plafondsystemen op basis van gipsplaten. Maar ook voor innovatieve oplossingen met betrekking tot akoestiek, brandwerendheid, warmte-isolatie en complete renovatie-oplossingen vindt u bij Gyproc altijd een passend antwoord
Meer informatie


Hunter Douglas
Hunter Douglas window coverings, ceilings, sun control systems, and facades meet the highest standards for commercial, hospitality, industrial, and institutional applications. For more than 40 years, we have helped create buildings that are comfortable, healthy, and productive.
Meer informatie


Isover
Isolatie beschermt tegen ongewenste invloeden van buitenaf. Zoals geluidsoverlast en temperatuurwisselingen. Isoleren zorgt voor comfort.
Meer informatie


Knauf
Knauf levert wereldwijd veelzijdige oplossingen voor stukadoren en droge afbouw voor vloeren, wanden en plafonds.
Meer informatie



Polyrey
Al 50 jaar ontwikkelt en produceert Polyrey decoratieve laminaatbekleding voor interieurbouw.
Meer informatie

Rockfon
Rockfon ontwikkelt zacht minerale systeemplafonds die actief bijdragen aan het realiseren van een goed binnenmilieu voor nieuwbouw en renovatie.
Meer informatie

Rockwool
De Rockwool Groep is de voorkeursleverancier van producten, systemen en oplossingen voor betere energie-efficiency, betere akoestische prestaties en grotere brandveiligheid van gebouwen.
Meer informatie


Obiwand


Owa
OWA biedt plafondsystemen voor alle soorten gebouwen en ruimtes. Hier vindt u plafondsystemen naar bedrijfstak of toepassingsdoel. Maak gebruik van onze ervaring en laat u zich door ons inspireren!
Meer informatie


Neem contact op


Herman van den Berg Afbouw
Koningsweg 2-44
3762 EC Soest
Tel : 06-53368375